Kuljetus T. Salo Oy

Osoite Piispanristintie 2 C
20760 Piispanristi
Puhelin
Sähköposti
Toimiala Tieliikenteen tavarankuljetus Maa aineskuljetus
 www.ktsoy.fi

Kappaletavarakuljetukset Etelä-Suomessa - Turku

Kappaletavarakuljetukset tehdään Turusta käsin koko Suomen alueella. Kuljetuskalusto liikkuu joka päivä ympäri Suomea. Tästä syystä logistiikan pitää olla kunnossa.

Sopimusajoissa pidämme huolen siitä, että se mitä luvataan kuljettaa, on varmasti perillä sovittuun aikaan. Virheisiin ei ole varaa joten kalustoon ja ammattitaitoon panostetaan.

Sopimusajossa Kiitolinja eli Schenker työllistää suurelta osin kuljetusliikkeemme. Kiitolinja, Schenker on DB Schenkeriin ja Deutsche Bahn AG:n Kuljetus ja logistiikka -divisioona ja yksi johtavista logistiikkapalveluiden tarjoajista maailmassa.

Liikennöinti Kiitolinjalla tehdään Etelä- ja Länsi-Suomen alueella. Kappaletavarakuljetuksissa yritysasiakkaiden osa- ja täyskuormat kuljetetaan suoraan lähettäjältä vastaanottajille ilman välikäsittelyjä.
Osakuormat

Osakuorma on yli 2500 kg tai yli 7,5 m3 lähetykset yhdelle vastaanottajalle. Osakuormassa kuljetetaan useita vastaanottajien lähetyksiä samassa kuljetuksessa.
Kokokuormat

Kokokuorma eli täyskuorma on täyden kuljetusyksikön kuljettamista lähettäjältä yhdelle vastaanottajalle ilman välikäsittelyä.

Suomi liikkuu tien päällä - vain parhaaseen on varaa.

Pikarahti on nimensä mukaisesti nopeaa kuljetusta. Kuljetus voi olla kirje, paketti, varaosa tai lääkekuljetus. Kaikessa missä tarvitaan nopeutta, pikarahti on sen arvoinen.

Pikakuljetukselle tulee yleensä tarve arvaamattomasti. Tällöin valmius lähteä liikkelle kasvaa. Pikakuljetus on soiton päässä ja se vie tavarasi nopeasti perille.

Kuljetusliike T. Salo ottaa vastuun siitä että tavara on perillä ajoissa!

Pikarahtipalvelut on suunnattu kuluttajille sekä yrityksille Turussa ja alueen muissa kaupungeissa ja kunnissa. Sopimuksesta ajamme pikarahdit kaikkialle Suomeen.

 

Yhteystiedot QR-koodina
Yhteystiedot QR-koodina
Kartta