Lentuvat Maaseutumatkailu

Osoite Pekintie 1803
88900 Kuhmo
Puhelin
GSM
Toimiala Majoituspalvelut
 www.kuhmoneet.fi/lentuvat

Lentuvat tarjoaa vuokrattavia mökkejä Kuhmossa, jotka sijaitsevat luonnonkauniilla maisema-alueella Lentuajärven rannalla. Alueella voi niin metsästää, kalastaa, marjastaa ja sienestää sekä patikoida upeissa harjumaisemissa. Lentuvat tarjoaakin sinulle esimerkiksi käyttöösi maa-alueen, jossa voit metsästää ja viettää vapaa-aikaasi.
Rantamökit

Tilavat ja talviasuttavat rantamökit Lentua ja Peuranpotku ovat käsin veistetystä hirrestä rakennettuja tunnelmallisia mökkejä. Vuokrattavissa on kaksi rantamökkiä, jotka on varustettu tuvalla, makuuhuoneella ja parvella sekä omilla sauna- ja suihkutiloilla. Juokseva vesi tulee lähteestä ja se on täysin juomakelpoista. Katso tarkemmat varustelutiedot alta.

Kummallakin mökillä on oma ranta, jossa on laituri ja soutuvene. Rantametsikkö mökkien välissä antaa hyvän näkösuojan ja takaa yksityisyyden.


Pihamökit

Lentuvat tarjoaa myös kaksi kesäasuttavaa pihamökkiä. Pihamökeissä ei ole omaa suihkua tai WC:tä, vaan ne ovat käytettävissä päärakennuksessa. Katso tarkemmat varustelutiedot alta. Lisäksi voit tarvittaessa vuokrata kaksi aittarakennusta lisänukkumapaikoiksi.
Varustelu

Hinnasto

Maksutapoina toimivat käteinen tai lasku. Asiakas voi tuoda omat liinavaatteet mukanaan tai vuokrata erikseen 15 € / henkilö.

Rantamökki
1 vuorokausi 110 € tai
1 viikko 660 € neljältä hengeltä
Lisähenkilöt 10 € / henkilö / vuorokausi

Pihamökki
1 vuorokausi 50 € tai
1 viikko 300 €

Sijainti

Lentuvien vuokrattavat lomamökit sijaitsevat osoitteessa Pekintie 1803, 88900 Kuhmo. Etäisyys Kuhmon keskustaan on noin 30 kilometriä pohjoiseen.
Tiedustelu ja varaukset

Kaarlo Kilponen
040 0620 594
kaarlo.kilponen@gmail.com

 

Yhteystiedot QR-koodina
Yhteystiedot QR-koodina
Kartta