Liikuntasampo Oy

Osoite Sammontie 35
03100 Nummela
Puhelin
GSM
Sähköposti
Toimiala Liikuntapalvelut
Aukioloajat Talvisin ei auki
 www.liikuntasampo.fi

Liikuntasampo on Vihdin Nummelassa sijaitseva liikunta- ja viihtymiskeskus. Tarjoamme monipuoliset mahdollisuudet fyysiseen, psyykkiseen ja sosiaaliseen virkistymiseen ja uudistumiseen.

Liikuntahalli ja ulkokenttä varattavissa netin kautta!

Liikuntasampo palvelee kahtena toimintayksikkönä: liikunta- ja urheilukeskuksena sekä viihde- ja virkistyskeskuksena. Voit valita palvelukokonaisuudestamme itsellesi tai ryhmällesi sopivat yhdistelmät. Myös monipuolinen luonto tarjoaa toimintavaihtoehtoja ympäri vuoden. Tervetuloa Liikuntasampoon!

* Liikuntapalvelut
* Tennishalli
* Monitoimihalli


* Biljardi, pingis
* Salibandy
* Golf
* Lomamökit

Monitoimihallissa (Vihdin Tennishalli) voit harrastaa mailapelejä kuten esim. tennistä, sulkapalloa, salibandya, squashia tai golfia golfsimulaattorissa ja golf-rangella. Monitoimihallin voi varata myös urheilu- ja tilaisuuskäyttöön mm. koululaisille, yrityksille, urheiluseuroille sekä yksityistilaisuuksiin (esim. synttärijuhlat, kokoukset, polttarit). Esimerkkinä hallin ykköskenttä on muunnettavissa mm. 100 m²:n parkettilattiaksi esim. tanssitilaksi ja mattosuojausjärjestelyin muu ykköskenttäalue tuoli-pöytäyhdistelmiksi.
Liikuntasammossa kesäaikaan myös kaksi uutta Padel-kenttää!

Voit myös yhdistellä monitoimihallin sekä virkistys- ja viihdekeskuksen palveluja. Esimerkkinä seuran tenniskisat hallilla ja illanvietto ruokaillen ja saunoen Enäjärven viihdekeskuksessa!

Tennishallin käyntiosoite:
Kehätie 980 B
03100 Nummela

Liikuntasammon käyntiosoite:
Sammontie 35
03100 Nummela

 

Yhteystiedot QR-koodina
Yhteystiedot QR-koodina
Kartta