Markojärven lomamökit

Osoite Markolantie 5
43900 Kinnula
Puhelin
GSM
Sähköposti
Toimiala Majoituspalvelut
 www.mjlomamokit.net

Kun haluat lomailla Keski-Suomen kauniissa maisemissa lähellä luontoa kesällä tai talvella, tule Markojärven lomamökeille. Paikanpäällä on mahdollista harrastaa kalastustusta, metsästystä, sienestystä, marjastusta, hiihtoa, pyöräilyä, uintia, patikointia sekä muuta mukavaa tekemistä luonnossa. Syksyisin on mahdollista metsästää jäniksiä. Opas ja koira järjestetään tarvittaessa.

Markojärven lomamökit sijaitsevat Pohjoisessa Keski-Suomessa Kinnulassa Kivijärven ja Markojärven rannalla. Käytössä on 3 laadukasta 1990-luvun alussa rakennettua mökkiä: Tuulenhovi, Tuulenpesä ja Tuulensuu. Lisäksi isäntätilan päärakennuksessa on tarjolla mukavuuksilla varustettu 4-6 hengen huoneisto.

Tuulenhovi

Tuulenhovi sijaitsee Markojärven (10 ha) rannassa. Mökistä on matkaa rantaan vain 10 metriä. Ranta on hiekkapohjainen, matala ja lapsiystävällinen. Rannassa on iso laituri. Piha on sekä nurmella että luonnontilassa. Tuulenhovi on vuonna 1992 rakennettu 3-kerroksinen höylähirsihuvila ympärivuotiseen käyttöön. Kokonaispinta-alaltaan mökki on 100 m².
Yläkerrassa oleskelutila ja makuuhuone. Molemmissa 2 vuodetta. Kerrossänky lapsille ja parveke.
Keskikerroksessa tupakeittiö TV+digiboksi, cd-radio, astianpesukone, mikroaaltouuni, jääkaappi, pakastin, sähköhella, kahvin- ja vedenkeitin, astiasto 12 hengelle, silityslauta- ja rauta), varaava takka, makuuhuone 2 vuoteella, wc/suihkutila ja parveke.
Alakerrassa avotakka, lisävuode 2 henkilölle, sauna ja pesuhuone / WC, pyykinpesukone ja varasto. Yhteensä vuoteita on 8+2 hengelle.
Varustukseen kuuluu lisäksi keskuspölynimuri, siivousvälineet, kuivauskaappi vaatteille, ulkogrilli, vene ja autokatos/puuvaja. Sisätiloihin ei saa viedä lemmikkieläimiä.

Tuulenpesä

Tuulenpesä on vuonna 1990 rakennettu 1-kerroksinen kesämökki, joka sijaitsee Markojärven luonnonkauniilla rantatontilla. Kuistilta voi ihailla ilta-auringon laskua. Hiekkapohjaiseen rantaan on matkaa vain 5 metriä. Rannassa on laituri ja vene.
Mökki 6 henkilölle, 67 m², tupakeittiö, jääkaappipakastin, tv+digiboksi, cd-radio, perusastiasto, sähköhella, tiskikone, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, makuuhuone, lisähuone vuoteella, wc, sähköt, takka ja veranta. Parvi/makuutila 2 vuoteella ja parveke.
Saunarakennuksessa (20 m²) on puilla lämmitettävä kiuas, suihku ja pyykinpesukone. Takkahuoneessa tiskipöytä/vesipiste, lisävuode 2 henkilölle. Sisätiloihin ei saa viedä lemmikkieläimiä. Varustukseen kuuluu myös pölynimuri, silitys- ja siivousvälineet, ulkogrilli, ja vene.

Tuulensuu

Tuulensuu on kalaisan Kivijärven rannalle v. 1989 rakennettu 1-kerroksinen kesämökki. Mökki 6 hengelle, 50 m². Tunnelmallisessa hirsimökissä on keittiönurkkaus, jääkaappi, sähköliesi/uuni, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, perusastiasto, tv+digiboxi, cd-radio ja silitysrauta/-lauta. Tuvassa vuodepaikat 4 henkilölle sekä parvi, jossa vuoteet 2 henkilölle, puuliesi ja takka. Juomavedet on haettava tilalta. Pesuvedet tulevat juoksevana järvestä. Mökissä ja rantasaunassa on sähköt. Saunassa on puulämmitteinen kiuas/vesisäiliö.
Varustukseen kuuluu vene. Ulko-WC/Biolan-kuivakäymälä sekä puuvarasto.

Maatilamajoitus

Markojärven lomamökkien maatilalle tullaan Kivijärvi-Kinnula tieltä. Talo sijaitsee luonnonkauniin mäntymetsän reunassa. Maantien vieressä huomaat usein laitumella kirmailevat hevoset, jotka toivottavat matkailijat tervetulleeksi taloon. Päärakennus tarjoaa tasokkaat majoitustilat perheille ja yksittäisille matkailijoille. Rehevään pihapiiriin kuuluu myös aitta ja navetta. Maatilalla voit nähdä tuttuja kotieläimiä. Luonnonläheisyys tarjoaa mahdollisuuden liikkua luonnossa kaikkina vuodenaikoina esimerkiksi hiihtäen ja pyöräillen. Muita harrastusmahdollisuuksia ovat mm. kalastus, metsästys, marjastus- ja sienestys.
Majoitus

Tilan päärakennuksessa uusi huoneisto (v.2006), 2 huonetta 2 + 2 vuodetta kummassakin, mahdollisuus yhteen lisävuoteeseen/huone. Yhteinen tasokas keittiö ja oleskeluhuone sekä parveke. WC, suihkukaappi. Yhteissauna varattavissa erikseen. Hyvä keittiövarustus. TV, dvd ja cd-radio. Nopea nettiyhteys. Ei lemmikkejä huonetiloihin.
Majoitus 30 €/hlö/vrk (alle 12-vuotiaat 10 €)
Aamupala 6 €/hlö/vrk (alle 12-vuotiaat 3 €)
Liinavaatesetti 12 €/hlö

Tervetuloa Markojärven lomamökeille!

 

Yhteystiedot QR-koodina
Yhteystiedot QR-koodina