Purolomat

Osoite Kuninkaantie 101
29900 Merikarvia
Puhelin
GSM
Palvelunumero
Sähköposti
Toimiala Mökkivuokraus, Mökkivuokrausta / Majoituspalvelut
 www.purolomat.net

Purolomat - mökkivuokrausta Merikarvialla

Aktiivisen ihmisen mökkilomat

Vihreän luonnon ja puhtaiden vesien Merikarvialla on koettavaa jokaiselle. Merikarvianjoki ja Selkämeri tarjoavat kalastajalle mahdollisuuksia perinteisestä mato-ongesta perhokalastukseen ja vetouistelusta pilkkimiseen. Lapsiperheille ja kaupunkilaisille puhdas luonto ja rauhallinen ympäristö tarjoavat paljon koettavaa.

Maaseudun ja vesistöjen eläimistö, rannikkoseudun kasvisto ja hyvät ulkoilumahdollisuudet mahdollistavat rentouttavan lomakokemuksen. Lenkkeily Merikarvian lumoavalla kylänraitilla, sulkapallo tai lentopallo joenrannan nurmella, uiminen raikkaissa vesissä ja soutelu virkistävät niin mieltä kuin ruumistakin. Ja onhan hyvin liikutun päivän jälkeen mukava saunoa sekä grillailla ilta-auringon paisteessa.

Tilan alueella voit myös seurata lampaiden rauhaisaa elämää kesäkuusta syyskuuhun. Saatatpa nähdä tilan kissan seikkailujakin läheltä lomasi aikana.

Edulliset lomaelämykset järjestää Purolomat, aktiivisen ihmisen mökkilomat Merikarvialla. Tarjoamme kattavat mökkivuokraus- ja ohjelmapalvelut. Voit tutustua tarjoamiimme viikonloppu- ja kalastuspaketteihin kotisivuillamme.

Mökkien ja huvilan varaustilanteen näet vuokramökkien omilta sivuilta. Tutustu vuokramökkeihimme ja ota yhteyttä!

○ Vuokramökit
• Jokimökki
• Kuninkaan Maja
• Ouran Huvila
• Kasalan Mökki

○ Kanoottiretket
• Koskiretki / Koskenlaskua
• Jokiretki

○ Kalastusretket

○ Tyky- / Tyhypäivät

○ Koko perheen seikkailuviikonloput

○ Polttari-paketit

Yhteystiedot QR-koodina
Yhteystiedot QR-koodina